توسعه گردشگری عربستان به کمک خط کشتی‌رانی کروز جدید

عربستان سعودی در سال ۲۰۲۲ رتبه سیزدهم کشورهای جهان از نظر پربازدیدترین مقاصد گردشگری بین‌المللی را به خود اختصاص داد

 خط جدید کشتی کروز در عربستان ۵۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌کند-تصویر آرشیوی Twitter / DestinationDKSA

عربستان سعودی خط کشتی کروز جدیدی را با نام تجاری «آرویا کروز» (AROYA Cruises) راه‌اندازی می‌کند تا برای گردشگران فرصت منحصربه‌فردی برای کاوش در این کشور از طریق دریا فراهم کند.

شرکت سعودی کروز متعلق به صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی، از راه‌اندازی پروژه جدیدی خبر داد که قرار است میراث فرهنگی، تاریخ و مهمان‌نوازی غنی این کشور را به نمایش بگذارد.

به گزارش خبرگزاری عربستان سعودی، انتظار می‌رود این کشتی تا سال ۲۰۳۵ پذیرای یک میلیون و ۳۰۰ هزار مهمان باشد و ۵۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کند. این کروز خدمات، امکانات و برنامه‌های گشت و گذار در ساحل را با بالاترین کیفیت و استانداردهای روز دنیا ارائه می‌دهد.

لارس کلاسن، مدیرعامل کروز عربستان، در این زمینه گفت: «این گام مهم یک نقطه عطف تاریخی در مسیر ایجاد یک اکوسیستم سفر دریایی ممتاز در عربستان سعودی، مطابق با چشم‌انداز ۲۰۳۰ است.»

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

آرویا کروز به‌عنوان یک نشان تجاری مستقل در مجموعه کروز عربستان سعودی فعالیت خواهد کرد و هدف آن ارائه تجربیات و خدماتی است که گردشگران را با جاذبه‌های فرهنگی، تاریخی و گردشگری این کشور آشنا کند.

کروز آرویا که ترکیبی از کلمات «عربی» - Arabian- و «رویا» است، قرار است یک سفر همه‌جانبه را ارائه دهد و طراحان آن تاکید دارند که تلاش می‌کنند ارزش‌های الهام‌گرفته از فرهنگ عربستان سعودی را منعکس کند.

برنامه‌های آرویا کروز در حال حاضر در دست توسعه قرار دارند و قرار است جزئيات بیشتری درباره راه‌اندازی تجاری آن در ماه‌های آینده اعلام شود.

غسان خان، رئیس تیم عملیاتی و مدیریتی آرویا کروز، با اظهار امیدواری از اینکه سفر با این کشتی مورد استقبال گسترده‌ای قرار بگیرد، گفت: «این یک اتفاق بسیار هیجان‌انگیز است. راه‌اندازی این خط کشتی در توسعه گردشگری عربستان سعودی نقش مهمی خواهد داشت و این کشور را بیش‌ازپیش به‌عنوان یک مقصد مسافرتی بین‌المللی معرفی می‌کند.»

با سرمایه‌گذاری‌های چشمگیر در زمینه گردشگری در سراسر عربستان سعودی، قرار است گردشگری مذهبی و غیرمذهبی این کشور پادشاهی اوج بگیرد و غنی‌تر شود.

بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳، حدود هفت میلیون و ۸۰۰ هزار گردشگر را ثبت کرده است؛ رقمی که نسبت به دوران پیش از همه‌گیری کوویدــ۱۹، افزایشی ۶۴ درصدی نشان می‌دهد.

عربستان سعودی در سال ۲۰۲۲ رتبه سیزدهم کشورهای جهان از نظر پربازدیدترین مقاصد گردشگری بین‌المللی را به خود اختصاص داد که از رتبه ۲۵ این کشور در فهرست سال ۲۰۱۹ سازمان جهانی گردشگری ۱۲ پله بالاتر بود.

بر اساس این داده‌ها، در سال ۲۰۲۲ تعداد گردشگران بین‌المللی که به دلایل مختلف از عربستان سعودی بازدید کردند، ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بود. در شاخص درآمد گردشگری بین‌المللی نیز عربستان سعودی در سال ۲۰۲۲ به رتبه یازدهم رسید؛ این در حالی است که سال ۲۰۱۹ در رتبه ۲۷ قرار داشت.

بیشتر از سفر